Business coaching

Nem több információra van szükséged

hanem arra, hogy belevágj a megvalósításba!

Elgondolkoztál már azon, hogy

-Hány könyvet szereztél be az elmúlt időszakban?

-És hány online kurzust vettél meg?

-Hány Facebook-csoportnak vagy tagja?

Ezek a tudás nagyszerű forrásai,

de a valós változást az hozza, amikor ezeket az információkat tettekké alakítjuk.

7+1 TERÜLET

amin érdemes velem dolgoznod a vállalkozásod sikeres fejlesztéséért

Célkitűzések meghatározása és stratégia kidolgozása

Segítek a vállalkozási céljaid megfogalmazásában – hogy a célok inspirálók, ugyanakkor reálisak és elérhetők legyenek. Kidolgozzuk a stratégiát, amelyekkel elérheted ezt. 

Motiválás, megerősítés, támogatás

Az üzleti világban sok kihívással kell szembenézni, és néha könnyű elveszíteni a motivációt és az irányt. Melletted vagyok, hogy megerősítsem a belső motivációd, és támogatlak a nehéz időkben. Tudásom és tapasztalatom révén segíthetek a nehézségek leküzdésében és a kitartás fenntartásában.

Személyes fejlődés és készségek fejlesztése

Segítek az olyan készségek és képességek fejlesztésében, amelyekkel előreléphetsz a vállalkozásban. Lehet ez a kommunikációs készségek, prezentációs készségek, időmenedzsment vagy stratégiai gondolkodás. Emellett támogatlak abban is, hogy jobban megismerd önmagad az üzleti szférában, ami segít jobban megérteni az erősségeidet és gyengeségeidet. Ezáltal nem csak hatékonyabbá válsz a vállalkozásodban, hanem képessé válsz azok kiaknázására vagy fejlesztésére, amelyek valóban számítanak a siker eléréséhez.

Objektív visszajelzés és új perspektíva

Segítek az olyan készségek és képességek fejlesztésében, amelyekkel előreléphetsz a vállalkozásban. Lehet ez a kommunikációs készségek, prezentációs készségek, időmenedzsment vagy stratégiai gondolkodás. Emellett támogatlak abban is, hogy jobban megismerd önmagad az üzleti szférában, ami segít jobban megérteni az erősségeidet és gyengeségeidet. Ezáltal nem csak hatékonyabbá válsz a vállalkozásodban, hanem képessé válsz azok kiaknázására vagy fejlesztésére, amelyek valóban számítanak a siker eléréséhez.

Konkrét problémák megoldása

Ha konkrét üzleti problémákkal vagy kihívásokkal küzdesz, segítek megtalálni a legjobb megoldást. Olyan megoldási lehetőségek merülhetnek fel, amelyeket te magad nem vettél volna észre. Ez segít hatékonyabbá tenni az üzleti döntéseket és eredményesebben kezelni a kihívásokat.

Számonkérhetőség és elkötelezettség

A rendszeres coaching találkozók során nyomon követjük a fejlődést a céljaid elérésében és megvizsgáljuk a kihívásokat. Ez a számonkérhetőség és elkötelezettség motivációt adhat és segíthet fókuszáltabbá válni.

Mentorálás

A coaching mellett az igényed szerint, használhatod a vállalkozásaimban szerzett tapasztalataimat, kreativitásomat, ötletelhetünk közösen, hogy fejleszd az üzletedet.

+1

A legfontosabb, hogy mindez személyre szabottan, közvetlenül a te igényeidre és vállalkozásod egyedi helyzetére van szabva, hogy az üzleti céljaid a legjobban el tudd érni.Kipróbálnád?

Próbáld ki a coachingot! Jelentkezz egy ingyenes, 30 perces coachingra!

MIÉRT DOLGOZZ VELEM?

  • -A vállalkozás nem csupán elmélet számomra – több sikeres vállalkozást a mai napig vezetek.
  • -Több, mint 1000 óra coaching tapasztalatot szereztem az elmúlt több, mint egy évtizedben.
  • -Számos egyéni vállalkozónak, kisebb cégtulajdonosnak, de akár nagyobb cégek vezetőinek is segítettem megtalálni hogyan emelje a cégét egy magasabb szintre
  • -Rendszerszemléletű gondolkodásmódom és strukturált megközelítésem előnyöd lesz a coaching és mentorálás során.
  • -Naprakészen követem az aktuális trendeket, közösen kitalálhatjuk mi segíti legjobban a te céged fejlődését.  
  • -Nem csak coachként tudok kérdezni és segíteni, de be is vonhatsz az ötletetelésbe, „használhatod” a tapasztalataimat.
  • Még többet itt olvashatsz rólam.

Hogyan működik?

A sikered lépései

Mik a coaching főbb állomásai? Hogyan indítsd be a
folyamatot, amely támogatja a személyes fejlődésedet és
vállalkozásod sikeres fejlesztését?

1. Hozz egy döntést

Dönts a vállalkozásod fejlesztése és saját céljaid elérése érdekében! Ez az első lépés a siker felé vezető úton, amikor befektetsz a fejlődésedbe.

2. Egyeztessünk találkozót!

Szervezzünk egy találkozót, ahol részletesen megbeszélhetjük vágyaidat, kihívásaidat, és eldönthetjük, hogy jól illeszkedünk-e egymáshoz.

3. Köteleződj el!

Köteleződj el a coaching folyamat követésében. A kitűzött célok és eredmények elérése kitartó munkát igényel, és az aktív részvételed elengedhetetlen a siker eléréséhez.

4. Célok és vágyak ✔

A közös munka eredményeként elérheted személyes és üzleti céljaidat, és beteljesítheted vágyaidat.

Belevágnál?

Kipróbálnád, hogyan tudok neked coachként segíteni? Szeretnéd megtapasztalni, hogy én vagyok-e az, akivel együtt tudnád fejleszteni az üzleted? Jelentkezz be ezen az oldalon és foglalj le egy 30 perces, ingyenes coachingot!

Gyakori kérdések​

A business coaching és mentoring folyamatban vállalkozókkal dolgozom együtt, hogy segítsem őket személyes és üzleti céljaik elérésében.

Megbeszéljük a jelenlegi helyzetet, megtervezzük a célokat, és együtt dolgozunk a változáson. A mentoring abban különbözik a coachingtól, hogy

itt már nem csak kérdezek, hanem a saját üzleti tapasztalataimat és kreativitásomat is „felhasználhatod” a beszélgetéseink során.

Mastermind csoportjaimban pedig 4-6 fős csoportokat hozunk létre. Közösséget építünk, amelyben hozzád hasonló érdeklődésű emberek osztják

meg tapasztalataikat és egymást segítik a fejlődésben.

Általában vállalkozókkal dolgozom, akik az üzletüket szeretnék fejleszteni és upgradelni, valamint több ügyfélre és nagyobb bevételre vágynak. Emellett olyan emberekkel is foglalkozom, akik életükben vagy karrierjükben új irányt szeretnének kialakítani, legyen az változás előtt vagy közben.

Az eredmények attól függnek, hogy milyen célokat tűztél ki és mennyire köteleződsz el a megvalósítás mellett. Segítek az inspiráló és mérhető célok meghatározásában, a cselekvési terv elkészítésében, és támogatlak a változásban. Rendszeresen foglalkozunk, hogyan haladsz, mik az elakadások. Ezeken keresztül javíthatod az üzleti eredményeidet, hatékonyabbá válhatsz a munkádban, és jobb egyensúlyt teremthetsz a munka és a magánélet között.

Általában az első találkozón megismerjük egymást, megbeszéljük a céljaidat és a jelenlegi helyzetedet. Ezután együtt dolgozunk a cselekvési terven, és rendszeres időközönként találkozunk, hogy kövessük a fejlődésedet és a változásaidat. A coaching folyamán elsősorban kérdéseket teszek fel, amelyek segítenek neked a tisztánlátásban, a célok megfogalmazásában és az előrehaladásban. A mentorálás során pedig egy másik szerepet vállalok, ahol közösen ötletelünk, gondolkodunk, esetleg az üzleti életben szerzett tapasztalataim alapján adok tanácsot. Az, hogy melyik aspektusra helyezzük a hangsúlyt ezek közül, az rajtad múlik, és attól függ, mire van éppen szükséged.

https://kozakmihaly.com/idopont/Általában hosszútávon dolgozom ügyfelekkel. Nem hiszek a gyors, erőfeszítések nélküli eredményekben. Egy coaching/mentoring folyamat 6-12 hónapig tart, de ez attól függ, hogy mik a céljaid. A találkozók gyakorisága hetente vagy kéthetente egy-egy óra, de ez is a te igényeidhez igazítható.

Igen, rendelkezem coaching képesítéssel. Tanulmányaimat az International Coach Academy-n (ICA) végeztem, mint Certified Professional Coach. A International Coach Federation (Coachok Nemzetközi Szervezete) akkreditációt 2012-ben szereztem.

https://coachcampus.com/

https://coachingfederation.org/

 

Mindkettőre lehetőség van. A személyes találkozók Budapesten a Szent István krt 6. alatt vannak, az online találkozókat pedig általában zoomon tartom.

Nagyon fontosnak találom, hogy a coaching kezdetén mérhető célokat fogalmazzunk meg, és ne csak a „több” és „jobb” kifejezéseket használjuk. Amennyire lehetőség van rá, számszerűsítsük ezeket vagy határozzunk meg mérföldköveket, amelyeken keresztül, veled együtt, rendszeresen értékelhetjük az előrehaladást.

Sokféle segítőre és tanácsadóra lehet szükségünk az életünk és üzletünk navigációjában. Ha úgy érzem, hogy az ügyfélnek olyan szakmai segítségre van szüksége, amit én nem tudok biztosítani, és túlmutat a képesítésemen, akkor segítek neki megtalálni a megfelelő szakembert. Például, ha az ügyfélnek pszichológiai vagy pénzügyi tanácsadásra van szüksége, akkor ajánlok egy megbízható szakembert a kapcsolati hálómból.

Elérhető vagyok emailben: [email protected], telefonon: +36 30 231-8722, illetve ezen a linken keresztül foglalhatsz egy ingyenes próba időpontot a coaching találkozóra.