aMiT TUDNI ÉRDEMES

rólam

Kozák Mihály
coaching szemléletű mentor
üzleti stratéga
MasterMind-vezető
podcaster
fotós
vega
gamer
 

Vállalkozóknak segítek, hogy feltérképezzék, hol tart a vállalkozásuk, megtalálják azt, hogy mire fókuszáljanak a legjobb eredmény eléréséért.

Segítek, hogy megtalálják a célokat, amelyekre a szívük mélyén igazán vágynak, és túljussanak a nehézségeken, amelyek ezektől elválasztják őket.

Így már lézerpontosan arra fókuszálhatnak, amit valóban el szeretnének érni a vállalkozásukban és az életükben.

Sokirányú érdeklődésemnek köszönhetően mindig arra törekedtem, hogy kiélhessem a kreativitásom, az üzleteim is sok lábon állnak.  

A vállalkozás most is napi tapasztalat, aktívan gyakorlom. A 108.hu Életmód Magazint (100 megjelent lapszám) és vegetáriánus szakácskönyveket (10 kötet, összesen 3 nyelven) adok ki és ehhez kapcsolódóan főzőtanfolyamokat szervezünk csapatommal.

Programozó végzettségem a rendszerszemlélet és a strukturált gondolkodás elsajátításában segített. 

14 évig szerzetesként éltem és Krisna-völgy alelnökeként részt vehettem Európa legnagyobb öko-, indiai életmód közösségének létrehozásában. A holisztikus szemlélet mellett gyakorlatot szereztem egy 150 fős közösség mindennapi menedzsmentjének, fejlesztésének szervezésben is.

Tanulmányaimat az International Coach Academy-n (ICA) végeztem, mint Certified Professional Coach. A International Coach Federation (Coachok Nemzetközi Szervezete) akkreditált tagja vagyok.

Rendszeresen találkozhatsz velem az Omszki-tó és a Margit-sziget sétányain a napi 10.000 lépésem bármelyike közben. 🙂

Csatlakozz a MasterMind csoportok egyikéhez, vagy ha szeretnéd teljesen személyre szabottá tenni a céged és magad fejlődését, akkor válaszd a business coachingot.

Divi Print

Print on everything.

About Us

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.