aMiT TUDNI ÉRDEMES

rólam

Kozák Mihály
coaching szemléletű mentor
üzleti stratéga
MasterMind-vezető
podcaster
fotós
vega
gamer
 

Üdvözöllek! Az oldalamon több információt találsz rólam, és arról, hogy hogyan tudok neked segíteni a vállalkozásod fejlesztésében és a személyes céljaid elérésében.

Vállalkozóknak segítek, hogy feltérképezzék, hol tart a vállalkozásuk, megtalálják azt, hogy mire fókuszáljanak a legjobb eredmény eléréséért.

Segítek, hogy megtalálják a célokat, amelyekre a szívük mélyén igazán vágynak, és túljussanak a nehézségeken, amelyek ezektől elválasztják őket. Így már lézerpontosan arra fókuszálhatnak, amit valóban el szeretnének érni a vállalkozásukban és az életükben.

Az életben mindig arra törekedtem, hogy kiéljem a sokoldalú érdeklődésemet és kihasználjam a kreativitásomat. Az üzleteim is sok lábon állnak, és szeretek kihívásokat vállalni.

A vállalkozás most is napi tapasztalat, aktívan gyakorlom. A 108.hu Életmód Magazint (több, mint 120 megjelent lapszám)

és vegetáriánus szakácskönyveket (13 kötet, összesen 3 nyelven) adok ki és ehhez kapcsolódóan főzőtanfolyamokat szervezünk csapatommal.

A programozó végzettségemnek köszönhetően rendszerszemléletű gondolkodásmódot és strukturált megközelítést használok a coaching során.

14 évig szerzetesként éltem, és Krisna-völgy alelnökeként Európa legnagyobb öko-, indiai életmód közösségének létrehozásában vettem részt. A holisztikus szemlélet mellett gyakorlatot szereztem egy 150 fős közösség mindennapi menedzsmentjének, fejlesztésének szervezésben is.

Tanulmányaimat az International Coach Academy-n (ICA) végeztem, mint Certified Professional Coach. A International Coach Federation (Coachok Nemzetközi Szervezete) akkreditált tagja vagyok.

Amikor nem coachingolok vagy az üzelteim fejlesztem, rendszeresen találkozhatsz velem a budakalászi Omszki-tó és a Margit-sziget sétányain a napi 10.000 lépésem bármelyike közben. 🙂

Ha szeretnéd teljesen személyre szabottá tenni a céged és saját fejlődését, akkor válaszd a business coachingot.

Köszönöm, hogy itt vagy, és bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot!