Amit tudni érdemes

rólam

Kozák Mihály

business és life coach
üzleti mentor
stratéga
MasterMind-vezető
podcaster
fotós
vega
gamer

Üdvözöllek!

Az oldalamon több információt találsz rólam, és arról, hogy hogyan tudok neked segíteni a vállalkozásod fejlesztésében és a személyes céljaid elérésében.

Abban segítek, hogy
felépítsd az üzletedet vagy a következő szintre emeld,
feltérképezd, hol tartasz ebben a folyamatban,
megtaláld azt, hogy mire fókuszálj a legjobb eredmény eléréséért.
megfogalmazd a céljaidat, amelyekre a szíved mélyén igazán vágysz, és
túljuss a nehézségeken, amelyek ezektől elválasztanak téged.
–Így már lézerpontosan arra fókuszálhass, amit valóban el szeretnél érni a vállalkozásodban és az életedben.

Miért én tudok leginkább neked segíteni?

Az életben mindig arra törekedtem, hogy kiéljem a sokoldalú érdeklődésemet és kihasználjam a kreativitásomat. Ezért az üzleteim is sok lábon állnak, és szeretek kihívásokat vállalni. A programozó végzettségemnek köszönhetően rendszerszemléletű gondolkodásmódot és strukturált megközelítést használok a coaching és mentorálás során. Vállalkozóként a lehetőségek keresése és kiaknázása az én szenvedélyem.  A vállalkozás nem csupán elmélet számomra – napi szinten gyakorlom és élem azt. Már rengeteg sikeres vállalkozást indítottam el és állítottam pályára, és vannak, amiket elengedtem, átadtam, és többet a mai napig aktívan vezetek.

Néhány kiemelkedő vállalkozás, melyeket most is vezetek: 

108.hu Életmód Magazin kiadása, amelynek több mint 125 lapszáma jelent meg.

Vegetáriánus szakácskönyvek kiadása: 14 kötet, melyek összesen három nyelven érhetők el.

–Csapatommal együtt vegetáriánus főzőtanfolyamok szervezése többezer résztvevő számára.

Védikus írásokra szakosodó kiadóként irányításom alatt a csapatommal többszáz könyvet és magazint adtunk ki. A könyvkoncepciók kidolgozásától kezdve, az írók és kéziratok koordinálásán és az editálási folyamatok menedzselésén át, egészen a hatékony marketing- és értékesítési stratégiák kialakításáig terjedő tapasztalatokat szereztem, mind a nyomtatott, mind a digitális kiadások terén. Mindeközben erős csapatvezetési képességeket is fejlesztettem.

–Egy nagy portfóliójú vagyonkezelő cég vezetése, mely a Krisna-völgy támogatására fókuszál.

–Az általam vezetett területeken 10-30 000 fős online közösségek kiépítése, fejlesztése (Facebook oldalak, csoportok, stb.)

Business és Life Coaching vállalkozás felépítése: Több mint 1000 óra egyedi konzultáció során támogattam ügyfeleimet abban, hogy világos és elérhető élet- és üzleti célokat fogalmazzanak meg és valósítsanak meg. Kiemelt szakterületem a digitális jelenlét stratégiai és gyakorlati tervezése, amely magában foglalja az ügyfeleknek nyújtott segítséget az arculatuk kidolgozásában, weboldalaik optimalizálásában, hatékony kommunikációs stratégiák kialakításában, és a technikai háttér professzionális kidolgozásában. Emellett szakértelmet nyújtok a termékpiramis struktúrájának kialakításában, hogy ügyfeleim vállalkozásai fenntarthatóan és profitábilisan működhessenek. 

Néhány korábbi projekt, amire büszke vagyok:

– 14 évig szerzetesként éltem, és ez idő alatt Krisna-völgy alelnökeként és pénzügyi vezetőjeként részt vettem Európa legnagyobb öko- és indiai életmód közösségének létrehozásában. Ennek során aktívan részt vettem a közösség stratégiai fejlesztésében, a fenntarthatóság és növekedés irányelveit követve. 10-150 fős csapatok vezetését, irányítását és koordinálását láttam el, és fontos szerepet töltöttem be a szervezési és menedzsment stratégiák kialakításában és végrehajtásában. Mindezek révén segítettem, hogy a közösség zökkenőmentesen és hatékonyan működhessen. A holisztikus szemlélet mellett gyakorlati tapasztalatot is szereztem egy 150 fős közösség mindennapi menedzsmentjének és fejlesztésének szervezésében.

Fund raising: Több projekt sikeres adománygyűjtésének kidolgozása és  lebonyolítása.

Közösség szervezés: Elkötelezett vagyok a közösségi alapú projektek iránt, és aktívan részt veszek hívek és önkéntesek szervezésében és mentorálásában.

Govinda Éttermek budapesti vezetése 2 éven át, mely időszak alatt új lokációt is megnyitottunk.

–Többezer fős rendezvények koordinálása és vezetése.

Ezek a projektek nemcsak a munkám, hanem a szenvedélyeim is. Tevékenységeim mindig az értékrendemmel és szenvedélyemmel összhangban állnak, és ez teszi lehetővé számomra, hogy ennyire szerteágazó és nagy volumenű projekteket is sikeresen vezessek.

Hiszek abban, hogy egy vállalkozónak stabil alapokon és több lábon kell állnia.

Coaching tanulmányaimat az International Coach Academy-n (ICA) végeztem, mint Certified Professional Coach. Az International Coach Federation (Coachok Nemzetközi Szervezete) akkreditációt 2012-ben szereztem.

Amikor nem coachingolok vagy az üzleteimet fejlesztem, rendszeresen találkozhatsz velem a budakalászi Omszki-tó és a Margit-sziget sétányain a napi 10 000 lépésem bármelyike közben. 🙂

Tudom, hogy vállalkozni nem egyszerű feladat, de az én tapasztalataim és szaktudásom segítségével a lehetőségek végtelenek. 

Készen állsz arra, hogy együtt új fejezetet nyissunk vállalkozásod történetében?

Lépj kapcsolatba velem még ma!