aMiT TUDNI ÉRDEMES

rólam

Kozák Mihály
coaching szemléletű mentor
üzleti stratéga
MasterMind-vezető
podcaster
fotós
vega
gamer
 

Vállalkozóknak segítek, hogy feltérképezzék, hol tart a vállalkozásuk, megtalálják azt, hogy mire fókuszáljanak a legjobb eredmény eléréséért.

Segítek, hogy megtalálják a célokat, amelyekre a szívük mélyén igazán vágynak, és túljussanak a nehézségeken, amelyek ezektől elválasztják őket.

Így már lézerpontosan arra fókuszálhatnak, amit valóban el szeretnének érni a vállalkozásukban és az életükben.

Sokirányú érdeklődésemnek köszönhetően mindig arra törekedtem, hogy kiélhessem a kreativitásom, az üzleteim is sok lábon állnak.  

A vállalkozás most is napi tapasztalat, aktívan gyakorlom. A 108.hu Életmód Magazint (több, mint 110 megjelent lapszám)

és vegetáriánus szakácskönyveket (13 kötet, összesen 3 nyelven) adok ki és ehhez kapcsolódóan főzőtanfolyamokat szervezünk csapatommal.

Programozó végzettségem a rendszerszemlélet és a strukturált gondolkodás elsajátításában segített. 

14 évig szerzetesként éltem és Krisna-völgy alelnökeként részt vehettem Európa legnagyobb öko-, indiai életmód közösségének létrehozásában. A holisztikus szemlélet mellett gyakorlatot szereztem egy 150 fős közösség mindennapi menedzsmentjének, fejlesztésének szervezésben is.

Tanulmányaimat az International Coach Academy-n (ICA) végeztem, mint Certified Professional Coach. A International Coach Federation (Coachok Nemzetközi Szervezete) akkreditált tagja vagyok.

Rendszeresen találkozhatsz velem a budakalászi Omszki-tó és a Margit-sziget sétányain a napi 10.000 lépésem bármelyike közben. 🙂

Ha szeretnéd teljesen személyre szabottá tenni a céged és magad fejlődését, akkor válaszd a business coachingot.