Nemsokára elkezdem…

No de miért nehéz belekezdeni abba a fránya feladatba? Miért választjuk inkább a kényelmesebbnek tűnő halogatást? Derítsd ki, hogy mennyire van jelen a halogatás az életedben, ismerj meg módszereket ennek leküzdésére és tanuld meg, hogyan legyél a halogatás mestere, hogy az üzletedben ismét lelkesen a céljaid elérésére tudj fókuszálni!

Mi a halogatás?

A halogatás az a magatartás, amikor valamilyen cselekvést, teendőt, eseményt ismételten egyre későbbi időre halasztunk. A halogatás ugyanúgy elviszi az energiád, mintha dolgoznál a feladaton, de cserébe nem haladsz semmit és még halmozod a kudarcélményeket.

Mit eredményezhet?

A halogatás stresszt, bűntudatot, de akár komolyabb egészségügyi problémákat is okozhat. Csökkenti az önbizalmad és vállalkozóként komoly lehetőségektől, sőt bevételtől eshetsz el.

Hogyan kezeld?

A legfontosabb, hogy megértsd, hogy mi váltja ki belőled, mik azok a helyzetek, amiben hajlamos vagy halogatni. Ha ez megvan, fedezd fel mi az, amiből energiát tudsz meríteni, hogy mi az, ami a szíved mélyén ténylegesen motiválni fog. Két egyszerű kérdés, de annak megfelelő eredményt kapsz, amilyen mélyre ásol ezekben a témákban.

Rólam

Kozák Mihály vagyok, coaching szemléletű üzletfejlesztési tanácsadó vagyok. Tanulmányaimat az International Coach Academy-n végeztem, mint Certified Professional Coach. Az International Coach Federation, a Coachok Nemzetközi akkreditációs Szervezetének hitelesített tagja vagyok. Hatékonyan tudok neked segíteni abban, hogyan kezeld a halogatást, hogy megértsd, mi váltja ki ezt belőled, hogyan juss túl a mélypontokon és, hogy hogyan fedezd fel mi az, amiből ismét motiválni fog téged, hogy a legjobb önmagad lehess. Szeretnéd megtudni, hogy milyen velem dolgozni? Kezdésként töltsd ki a halogatás tesztet.