…és világbékét!

Emlékszel a „Beépített szépség” című filmre?

A szépségkirálynők bemutatkozásakor mindannyian elmondták, hogy mi a fontos számukra, mik a céljaik, és persze a végén kötelezően meg kellett említeniük, hogy szeretnék, ha világbéke lenne.

Amikor vállalkozókkal beszélek, a legtöbben tudják, mit szeretnének, jól meg tudják fogalmazni, hogy mik a céljaik és sokszor még a lépések is kirajzolódtak előttük.

De amikor ötletelő üzemmódba kapcsolnak, hirtelen mindenki könyvet akar írni, appot építeni, franchise-ban gondolkodik, és mindemellett passzív jövedelemre vágyik. Ezek mind remek ötletek, vágyak és talán ezek lehetnek a következő lépések is, de lehet, hogy inkább figyelemelterelések. Ez kicsit olyan, mint a szépségkirálynők világbékére vonatkozó kívánsága – szép gondolat, de nem ezek jelentik feltétlenül a fejlődés következő szintjét.

Sokan elakadnak ebban a kérdésben. Azt várják el tőlünk, hogy polihisztorok legyünk, mindenhez is értsünk. És ahogy próbálunk ennek megfelelni, könnyen elveszthetjük a fókuszt. Az elméleti tudás bőven rendelkezésre áll: rengeteg videót és könyvet olvastunk, tudjuk, mik a SMART célok, és hogyan kell a „békát megenni”. De mi az, ami igazán előre visz minket a céljaink elérésében?

Mi az a legfontosabb dolog a te vállalkozásod életében? Mi az, ami a legnagyobb eredményt hozná neked? Mire fókuszálj?

Akarsz erről beszélni?

Ha szeretnél erről egy szakmai beszélgetést, ahol ebben a kérdésben rád fókuszálunk és megtaláljuk a számodra legfontosabb fókuszpontokat és lépéseket, jelentkezz egy fél órás, díjmentes coaching beszélgetésre. Ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy a legnagyobb eredményt hozd ki magadból, és természetesen a világbékéről is szó lesz!

Oszd meg a posztot: