Lájkolj már légyszi!

Tudtad, hogy egy egyszerű „like” vagy komment milyen nagy hatással lehet a közösségi média világában? Igen, ezek az apró gesztusok óriási különbséget jelentenek!

Miért is fontosak ezek az interakciók:

  1. Az algoritmusok… : A közösségi médiában az algoritmusok szeretik az interakciót. Egy lájk vagy komment növeli a poszt láthatóságát, segítve ezzel, hogy több emberhez eljusson az üzeneted.
  2. Egymás támogatása: Amikor lájkoljuk vagy kommentáljuk egymás posztjait, nemcsak növeljük láthatóságukat, de értékeljük és támogatjuk is egymás munkáját. Ez különösen fontos a vállalkozói közösségben, ahol minden támogatás számít.
  3. Adok-kapok kapcsolatok: Gyakran tapasztalhatjuk, hogy valaki posztol valamit, és csodálkozik, hogy miért nincs több interakció. Fontos emlékezni, hogy a közösségi média egyfajta „adok-kapok” hely. Ha aktívan részt veszünk mások tartalmának támogatásában, nagyobb esélyünk van arra, hogy viszontkapjuk ezt a támogatást.

Két kérdés is felmerült bennem: -Volt már olyan, hogy úgy érezted, hogy valakit te mindig lájkolsz és ő sose lájkol vissza? És emiatt kicsit neheztelsz is rájuk? -Vannak olyan ismerőseid, akiknek támogatólag és szinte automatikusan lájkolod, kommenteled a posztjait?

Ui: Lájkoltad már ezt a posztot??? 🙂

Oszd meg a posztot: