Vállalkozóként egyedül érzed magad?
Nem úgy haladsz a feladataiddal, ahogy “kéne”?
Nem kér számon senki?

A MasterMind csoportban hozzád hasonló kihívásokkal szembesülő vállalkozók támogatják a fejlődésedet. Szakképzett coach-ként, mentorként, üzleti stratégaként állítom össze és vezetem a folyamatot.

Kipróbálnád?

Miben rejlik a MasterMind ereje?

A vállalkozói magány, a fiókban maradó tervek, a számonkérés hiánya sokunkat akadályoz. Lehet stratégiánk, lehetnek akár okos todo-listáink, de a csoport együttműködő ereje ezt megsokszorozhatja. Talán végtelen sok Facebook-csoportnak tagja vagy már, de a személyre szabott segítség csak korlátozottan hozzáférhető. A MasterMind csoportban mindenki a saját céljaival halad, a többiek agyát “használva”, kiegészítve ezt a személyes coachingommal és az üzleti tapasztalatommal.

Ajánlások

A csoport ereje, a többiek által is megfogalmazott, hasonló üzleti célok, a rendszeres találkozás olyan struktúrát ad a munkámhoz, amit sehol máshol nem találtam meg eddig.

Szeszlér Vera - tartalom designer

https://contentcoaching.hu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hajba László - nyelvtanár

https://sargaparipa.me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
John Wise

Head of Design, Elegant Themes

Hogyan működik?

Kis létszám

A 4-6 fős csoportban dolgozunk, mindig megőrizve a kiscsoportos munka előnyét

}

Rendszeres talákozók

Kéthetente találkozunk 2 órára.

Nem kell kimozdulnod otthonról

A csoport online működik, így kényelmesen, otthonról részt tudsz venni benne.

l

Accountibility

A találkozókon megnézzük, hogy mivel haladtál, mik a kihívások, elakadások. Így nagyobb eredményt fogsz elérni, hiszen beszámolási kötelezettséget teremtesz magadnak.

Csoporttagok támogatása

A többi tag támogat a céljaid elérésében – legyen ez csak hallgatóság, de ötletek, vélemények, stratégia, tanács is lehet. Amire éppen szükséged van.

Személyes támogatás

A csoport vezetőjeként mint akkreditált coach, mentor és business stratéga támogatlak.

Neked szól a MasterMind, ha

  • vállalkozó vagy 
  • a növekedésre fókuszálsz: külső és belső gazdagodásra egyaránt
  • vágysz arra a fajta támogatásra, amit a külső nézőpont(ok) jelent(enek)
  • szeretnél más hozzád hasonló vállalkozóval együtt fejlődni

 

Nem neked való a MasterMind, ha

  • nincs benned eltökéltség, hogy a 1 évig az üzleted és magadat fejleszd.
  • elsősorban a negatívra fókuszálsz. (Persze, ez is része az életnek, de ebben a csoportban előre megyünk, kreatívak vagyunk, amihez szükség van a pozitív hozzáállásra.)
  • részletekbe menő technikai segítséget szeretnél kapni (pl. hogyan hozz létre Facebook hirdetéseket vagy egy honlapot).
  • nálad minden rendben van, és nem érzed a növekedés igényét, a közösségi támogatásban rejlő kölcsönös lehetőségeket.
  • szeretnéd, hogy csak veled foglalkozzak, erre ajánlom az egyéni coachingot.

Rólam 

Kozák Mihály vagyok, MasterMind-vezető, business coach, mentor, üzleti stratéga. Abban segítek, hogy feltérképezd hol tart a vállalkozásod, megtaláld azt, hogy mire fókuszálj a legjobb eredmény eléréséért.

Tanulmányaimat az International Coach Academy-n végeztem, mint Certified Professional Coach. Az International Coach Federation, a Coachok Nemzetközi akkreditációs Szervezetének akkreditált tagja vagyok.  Szeretnéd megtudni, hogy milyen velem dolgozni?