Nyári pangás? Vállalkozói túlélőcsomag az uborkaszezonhoz!

Július van, a hőmérő higanyszála az egekben, a strandok tömve, de a vállalkozásod inkább egy lakatlan sziget, mint egy nyüzsgő metropolisz? Ne ess pánikba, a nyári üzleti uborkaszezon minden vállalkozó életében előfordul!

De ahelyett, hogy a koktélodra sóhajtoznál a medence partján, itt az idő, hogy a hasznodra fordítsd ezt a „kényszerszünetet”! Íme a túlélőcsomagod:

Ötletbörze a napágyon:

Kapd elő a noteszed (vagy a telefonod), és engedd szabadjára a fantáziád! Milyen új termékkel vagy szolgáltatással dobnád fel az őszt? Milyen őrült marketingötlettel robbanthatnál be szeptemberben? A kreativitásnak nincs szezonja!

Tanulás helyett barnulás:

Oké, a barnulás is fontos, de a tudás is! Használd ki a nyarat online kurzusokra, webináriumokra, vagy olvass el végre azt a könyvet, ami már hónapok óta a polcodon porosodott. Az agyad is megérdemli a felfrissülést!

Hálózz a hullámok között:

A nyár a laza kapcsolatépítés ideje. Csevegj vállalkozótársakkal egy limonádé mellett, menj el szakmai találkozókra, vagy keress fel potenciális partnereket egy közös evezés alkalmával. Sosem tudhatod, milyen izgalmas lehetőségek sodródnak az utadba!

Pihenj, mint egy profi:

Igen, a vállalkozóknak is jár a pihenés! Töltsd fel az elemeidet utazással, sportolással, vagy egyszerűen csak lógással a haverokkal. Szeptemberben újult erővel vághatsz bele a munkába!

Ne feledd, a nyári pangás nem a vég, hanem egy lehetőség az újrakezdésre! Használd ki okosan, és ősszel egy még erősebb vállalkozással térhetsz vissza a porondra!

#neaddfel#jopihenest

Oszd meg a posztot: